top of page

Ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κάνοντας πάρτι απέναντι στον Ατρόμητο Διαβατού

Ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κερδίζοντας με 7-1 τον Ατρόμητο Διαβατού . Από δύο γκολ πέτυχαν ο Συμεωνίδης Χάρης , Πατσιαβούρας Νίκος ,Τεπετός Ισαάκ το άλλο ήταν αυτογκόλ.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα αγωνιστεί την Τετάρτη στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας ''Πειος Κ''. ο Μέγας Αλέξανδρος , στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με τον συνονόματο του Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, μετά την ευρεία σε έκταση νίκη της επί του Ατρόμητο Διαβατού με 7-1 για την 19η αγωνιστική της Α1 της Ε.Π.Σ.Ημαθίας , η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο Διαβατού σύσσωμη η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδος παρουσία όλων των ανθρώπων της διοίκησης , του Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Η κ Κοσκερίδη των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και πολλών φίλων της ομάδος. Την Βασιλόπιτα ευχήθηκε ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίας Μαρίνας πάτερ Χρήστος που είναι και φανατικός φίλος του Μέγα Αλέξανδρου καθώς παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Ευχές για καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες ευχήθηκαν ο πρόεδρος κ. Καλαιτζίδης Ανδρέας ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Η κ Κοσκερίδης και ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Αντώνης Λυμούσης .

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδος Χάρης Συμεωνίδης ο οποίος κέρδισε ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

Το http://megasagmarinas.wixsite.com/megasalexandrosfc ευχεται υγεια πολλες επυτηχιες στην ομαδα της Αγιας Μαρινας τον Μεγα Αλεξανδρο


Επιλεγμένες δημοσιεύσεις
Τελευταία δημοσίευση
Αρχείο
Αναζήτηση ετικέτας
No tags yet.
Ακολουθήστε μας
  • Facebook Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page